drukdrukdruk,,
Door: Mark
Blijf op de hoogte en volg Mark
22 September 2006 | Canada, Ponoka
ik ben al lekker ingewerkt hier dus gaat lekker. Kan al aardig eigen weg vinden. Het is op dit moment knap naar weer, dus daarom hoef ik hier niet te blijven maar het landschap is zelfs nu zo prachtig.
We hebben van de week eindelijk de mais gehakseld en dat ging donders mooi!! verder beetje montagewerk dus de tijd vliegt als je lol hebt.
Met de familie gaat het echt leuk. de kinderen zijn druk maar het is genieten hoe ze elkaar kunnen vermaken:) We gaan ook regelmatig naar de Wendy's. dit is een soort mc donalds alleen dan niet klef. goed te doen!!.
de planning is dat wanneer het wat beter weer word we beton gaan storten. en dat word nog wat krap zo vlak voordat de winter begint.
Nou ik vermaak me nog steeds en leer steeds meer mensen kennen waarmee je best een pilsje kan drinken:)
groeten aan iedereen!
22 September 2006 - 09:48
De Buurtjes: DKKD:
Hey Mark, tis rustig aan de overkant geen spartamet zo nu en dan, maar tis goed te lezen dat je je nog steeds vermaakt..wij vermaken ons hier ook met dit mooie weer, lkkr pilsje pakken op de veranda..zeg, werk ze en op tijd een pilsje dan komt het helemaal goed joh.. -
22 September 2006 - 14:47
Je Zusje :D:
hejj liefurt:D moii dat je lol heb daar:D maar bij de wendy's moet je geen kipnuggets nemen want die zijn niet zow lekker:P whaha... maaruh ik mis je wel hoor:$ (K) spreek je snel..,, -
22 September 2006 - 15:32
Jelle:
mark ik mis je erg. Ik logeer bij je moeder hoor! doei. -
22 September 2006 - 15:52
Matthijs:
Mark op hoe lange trekker heb je gereden?En op dikkers? of niet soms Mark? En hoe gaat het met je Mark? doei Mark! -
22 September 2006 - 17:57
Larissa:
Heey Mark :)
Hoe is het met jouw? Ben echt blij dat je het daar leuk hebt.. Maar ik mis je wel heel erg veel hoor ;) Liefss -
22 September 2006 - 18:05
Maarten:
jow murk alles goed dan wat zijn dat voor kleine apparaten dan? speelgoed trekkers?:Phaha. Nou al vaak een jedlake ofzo iets gehad(A) Nou volgende week normaal dan zal ik al jouw bier wel opdrinken:P nou de groeten daar aan alle mooie vrouwen. tot pils -
22 September 2006 - 18:38
Wim En De Rest:
Wow, vet zeg. Is dat echt bij hun? Wim zit 'kwijlend' naar de auto en trekkerfoto's te kijken. Alles gaat goed daar, lezen we al wel. Veel succes en veel plezier daar en doe de groeten aan de fam. -
26 September 2006 - 13:56
Knisperrr:
Ziet er leuk uit Mark :-)
Hoe is het stappen daar? Mag je wel bier drinken en naar de kroeg voordat je 21 bent?
Hier een paar duizend km zuidelijker gaat ook alles best ;-)
veel plezier nog
26 September 2006 - 15:26
Gerwin:
Jooooooo alles kids daar? Hier gaat het super sgauw enzo. Druk met de band komend weeken ff knallen met NORMAAL. Oja ik heb ook een spartamet dus ben ook lid van het clubje. Groeten tot later -
26 September 2006 - 18:45
Mam:
vandaag heel veel NORMAAl kaarten verkocht,laat je niet gek maken ik doe zondag wel even verslag :) kus -
27 September 2006 - 15:14
Nelleke:
Hoi Mark,
En ben je al een beetje een Canadees aan het worden? Niet doen hoor Nederland is en blijft leuker met al die maffe tante's enzo. Liefs Nelleke -
27 September 2006 - 15:53
Edwin:
MMMMM de Normaal/N keer wat anders gekte in Ens is begonnen Murk de tent is aanwezig, de sparta's worden uit het stof getrokken en de caberateurs nog ff snel schoon gemaakt zodat we zaterdag mooi kunnen toeren naar de Tent bij ome kees! jammer dat je er niet bij bent!! spreek je snel hé werksuh -
28 September 2006 - 18:24
Griet Haagsma:
alleen pilsje drinken is ook helemaal niet gezellig dus geniet er van groetjes -
29 September 2006 - 15:04
Familie Schra:
Heee, Mark,
Wij volgen nu ook je berichtjes. Gaaf dat je een poosje daar bent, echt leuk voor je. Heel veel plezier, en dat lukt al aardig.
Groetjes van Johannes, Truus en de kids. -
30 September 2006 - 20:42
Larissa:
Heey.. Alles nog keej daar in Canada? Hier nog wel hoor.. alleen mis jouw wel! Je krijgt de groetjes van Justin:) Liefs en kusjes -
03 Oktober 2006 - 19:26
Siepie:
He Mark,
Leuke site hoor! Zo kunnen we je toch een beetje volgen daar in het verre Cannada.
Fijn dat je het zo naar je zin hebt daar.
Ik wens je nog een fijne tijd toe en we blijven je volgen.
Groetjes John, Siepie, Robin, en Dennis. -
05 Oktober 2006 - 17:50
Hans-Paul & Martina:
Hey neefie, Lekker aan het crossen met zo'n groen speelgoedje hoor. Net echt, haha!!
Krijg je trouwens wel genoeg vergoeding voor al die daar zo stinkend dure pilsjes die je persee moet drinken!! Have fun!! -
09 Oktober 2006 - 08:00
Ciska En Destiny:
Mooie foto's, veel plezier daar, groetjes van ons. -
09 Oktober 2006 - 10:49
Harm:
zo jochie tis alweer een poosje geleden maar ik ben blij dat je daar goed te pas bent.We zijn nu aant aard rooien/ weinig tonnen en fijne sortering. de mais is ter al 2 weken af en gras groeit nog lekker met temp van 20 graden hoi k moet weeer verder aard rooien -
10 Oktober 2006 - 19:48
Jarco:
Heyyy keerl! Mooi spul daar man!! Ik erger me er hier groen en geel aan maargoed... Bij Harm zijn de aardappels eruit, machtig veel tonnen weer ;)! Al een paar optredens geregeld?? Tabee!! -
11 Oktober 2006 - 07:29
Alie Balk:
hier eeb berichtje van je buuf alie, heelveel plezier daar en we zien je weer aan de zwijnsweg, alie -
12 Oktober 2006 - 07:02
Martin:
He Mark, Je kan dan wel druk, druk, druk zijn maar wanneer komt er iets nieuws. Elke keer die site aanklikken en er blijkt nix nieuws te melden. De jongens blijven zeuren dus doe ik het ook maar. Groeten!! -
24 December 2006 - 19:02
Gerwien:
berichtje op bovenstaande foto's. Leuk om zo eens wat van de haagsmaatjes overzee te zien