verslag bergen - Reisverslag uit Ponoka, Canada van Mark Haagsma - WaarBenJij.nu verslag bergen - Reisverslag uit Ponoka, Canada van Mark Haagsma - WaarBenJij.nu

verslag bergen

Door: Mark

Blijf op de hoogte en volg Mark

16 Oktober 2006 | Canada, Ponoka

en toen was ik ook al weer terug van mijn paar dagen durende rocky-mountain avontuur!

We hebben veel gelopen en geklommen maar uiteindelijk was het klimmen altijd weer de moeite waard. Die bergen zijn best groot.

Nou hier wat foto's van de reis!

• 16 Oktober 2006 - 05:44

De Buren: DKKD:

Hoi Mark, mooie foto's joh.. die bergen en natuur blijven mooi.. krijgen we wel weer een beetje de kriebels van..

• 16 Oktober 2006 - 11:22

Hilda:

Heey allerliefste!

WAUW!!! Echt helemaal geweldig, wat mooi!!!
    Ik ben zo jaloers, echt super daar! Wanneer ga je me dat allemaal laten zien, die mooie bergen? Dan boek ik alvast een ticket;):P
    Heel veel plezier daar nog! Mis jou heel erg, nog een maandje..ben aan het aftellen!

Dikke kus en knuffel van Hilda

• 16 Oktober 2006 - 12:34

Ciska:

Leuk dat je ons mee laat genieten met wat je meemaakt. Wat een schitterende foto's!
    groetjes,
    van ons :-)

• 16 Oktober 2006 - 16:58

Larissa:

Heey Lieverd
    Zoow echt mooie fotos!! Dat wil ik ook wel keertje zien! Nog een maandje en dan ben je weer in nederland.. Moet je dat allemaal gaan missen.. nog veel plezier daar! Kusjes

• 18 Oktober 2006 - 19:20

Geeske:

Heej mark! Kregen je site van je mam,, klinkt goed allemaal! We zijn je aan het missen, en nouja jaloers, wij willen ooknaar Canada! We willen weer gesprek op msn, midden in de nacht;) doe je beetej voorzichtig met je broeken? Veel suc6 nog daar! Super foto's trouwens.. =xxx=Gees en Lody

• 18 Oktober 2006 - 19:27

Lody:

Eeej...Jha nu wel helemaal samen van mij en gees..( gees je was vergeten mijn naam drboven te zetten ) nouja we gaan hopelijk snel weer oppassen bij fam. Schilder! Ff bijpraten? Tot snel,, =xx= Lody en Gees

• 19 Oktober 2006 - 21:10

Buijnink:

hoi mark, indrukwekkende foto's laat je zien.We kunnen ons voorstellen dat je het daar naar je zin hebt. Van Harte met je verjaardag en vier daar maar een groots feest! groetjes fam Buijnink

• 20 Oktober 2006 - 05:02

Pa & Ma:

lieve mark, 20 oktober van harte gefeliciteerd met je 19e verjaardag!! een hele gezellige dag!en een dikke kus van ons! ;)

• 20 Oktober 2006 - 05:05

Je Zussiej:

hej lieve broer, gefeliciteerd met je 19e verjaardag,, maak dr een gezellige dag van!! Xxx bellen nog...

• 20 Oktober 2006 - 05:16

De Buren: DKKD:

Ha die Mark, gefeliciteerd met je verjaardag, maak er een leuk feessie..!!(dat is je wel toevertrouwd).. groetjes van de overburen.

• 20 Oktober 2006 - 09:21

Opa:

gefeliciteerd,het wordt tijd dat je terug komt want de tuin ligt op je te wachten. zijn de meisjes daar mooier dan hier? groeten opa

• 20 Oktober 2006 - 09:23

Oma:

gefeliciteerd,daar is het mooi,maar hier ook vooral Marknesse en ens. Zal blij zijn als je er weer ben.kus van oma

• 20 Oktober 2006 - 11:39

Ciska:

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Een hele fijne dag.
    groetjes,van ons viertjes

• 20 Oktober 2006 - 13:25

Larissa:

Gefeliciteerd met je verjaardag lieverd :) maak er een gezellig feestje van! Kusjes

• 20 Oktober 2006 - 15:48

Fam Mijnheer:

hey mark
    nog gefeliciteerd met je 19e verjaardag. groetjes van de fam mijnheer.

• 20 Oktober 2006 - 15:48

Fam Mijnheer:

is of nog

• 20 Oktober 2006 - 20:11

Ies En Nelleke:

Hoi Mark,
    Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en maak er maar een fijne dag van!
    Groetjes de Koddes

• 20 Oktober 2006 - 21:46

Siepie:

hoi Mark gefeliciteerd met je verjaardag! en neem er maar een paar op, maar dat zal wel lukken denk ik.
    Groetjes uit Lemmer

• 21 Oktober 2006 - 14:24

Hans-Paul & Benthe:

Hieperdepiep! Gefeliciteerd Mark en nog vele jaren. We zijn een dagje te laat, maar moesten nog even bijkomen van het feit dat ik de 19e 30 werd!!! En dat kost je een dag kan ik je vertellen.
    Veel liefs van ons!

• 21 Oktober 2006 - 14:26

Martina En Marijn:

JA dat laatste berichtje was natuurlijk ook van mij en Marijn. D'r ging even wat mis...

• 27 Oktober 2006 - 21:40

Knisperrr:

Ziet er allemaal goed uit MArruk, wanneer reis je naar onder naar Mexico??

• 05 November 2006 - 18:50

Frans:

Haaa mark! ik lees dat alles goed gaat daar, mooi zo!!
    tijdje geleden dat ik op de site gekeken heb!:$ Je staat ook constant afwezig op msn.. maar nog paar weekjes en dan bennie alweer terug joh! kunne we weer samen pilse.. ey kalm aan en nog goeie laatste tijd daar!