midden in de stage
Door: Mark
Blijf op de hoogte en volg Mark
13 Oktober 2006 | Canada, Ponoka
het gaat nog steeds harstikke mooi.Heb nog weer meer mensen leren kennen en zit er nu al aardig in hier. mijn engels gaat ook wel beter, opzich wel nodig ook.
we hebben al flink beton gestort en het belangrijkste is nu klaar.
Ik ga morgen (13-10-2006) voor een paar dagen lekker de bergen in met een aardappelboer en een andere jongen dus dat belooft wel gezellig te worden.
Ik heb al wel iets vreselijks meegemaakt, ik praat er liever ook niet over maar mijn klompen zijn gejat hahah..
het weer begint om te slaan, wordt steeds kouder. De eerste sneeuw heeft zich ook al laten zien. Echt heel mooi zo'n witte grote wereld!!
natuurlijk een paar foto's bijgevoegd en er komt uiteraard een vervolg.
groeten en proost aan iedereen!!
13 Oktober 2006 - 10:59
Mam:
heel veel plezier in de bergen en pas op voor de beren!!:P kus -
13 Oktober 2006 - 11:58
Larissa:
Veel plezier in de bergen en doe het rustig aan he :) Liefss :) -
13 Oktober 2006 - 12:06
Iris...:
hejj broertjjee... je moet ook beter op je klompen passen hea met verjaardagsfeestjes...:P maarja.. leuke fotos:D vooral die oom van je:P veel plezier in de bergeen:D doe groetjes daar... kuskus -
13 Oktober 2006 - 15:19
Matthijs:
Mark hoe komt dat je klompen gejat zijn ?niet in de bijkueken gezet of zo. -
14 Oktober 2006 - 15:18
De Buren:DKKD:
Hey Mark, Nederlandse klompen: wie wil ze nou niet..?? Je hebt ongetwijfeld een goeie tijd gehad in de bergen, nog gevochten met een beer ofzo..?? Hier gaat alles rustig zn gangetje en we genieten van het mooie herfstweer.. nou de groetjes maar weer..hoi -
14 Oktober 2006 - 16:41
Maarten:
nou ik zeg nieuwe kopen(A):P je moet er ook gewoon bier mee drinken en niet voor de deur laten staan(A) haha nou we spreken elkaar -
14 Oktober 2006 - 20:47
Nelleke:
Van die sneeuw wil ik ook nog wel een paar foto's zien. Groeten en geniet van je vakantie in de bergen! -
14 Oktober 2006 - 21:53
Hans-paul&martina:
Geweldig dat je het nog steeds zo leuk hebt. Zorg wel dat je straks iets in je bpv-verslag kunt schrijven hoor (haha)! Doei... -
15 Oktober 2006 - 15:21
Harm:
tis nu toch echt een tied van klompen uut trekken sneeuw en de bergen in hej je niks beters te doen daar dan met een aard boer op te trekken hou je wel een beetje in als je heidi daar tegen komt niet gaan jodelen ofzo